Meblo Jogi - za besplatnu pomoć i savjete kontaktirajte nas na 01 800 03 39

O Meblo Jogi®

Godine 1962. se na tržištu pojavio prvi Meblov proizvod pod brendom Jogi. Bio je tako jedinstven i drugačiji da ga nitko nije zvao madrac. Svi su ga jednostavno zvali Jogi i svi su znali da ga izrađujemo samo Meblo iz Nove Gorice. Do danas je bilo izrađeno više od 13 milijuna Jogija, koji su postali sinonim za dobro spavanje. Kako ne bi bilo sumnje, koji madrac je Jogi i od kuda dolazi, preimenovan je u meblojogi®.

Tijekom godina smo razvili široku paletu kvalitetnih i inovativnih proizvoda za spavanje koji uključuju klasične i džepičaste madrace, madrace iz pjene te jastuke i krevete. Stremimo k tome kako bismo  našim strankama mogli ponuditi proizvode koje će ispuniti njihove zahtjeve i potrebe, stoga ulažemo u razvoj i uvijek tražimo nove načine kako poboljšati naše proizvode.

Razvoj

Meblo Jogi® sa stalnim investiranjem u tehnološku opremu ostaje suvremeno poduzeće spremno na brz razvoj i nove trendove. Usmjereni smo na stalno traženje novih materijala koji podižu razinu kvalitete spavanja. Materijali koje upotrebljavamo sjedinjuju prirodne materijale i visoku tehnologiju.

Veliku pažnju pridajemo dizajniranju uvijek novih madraca s namjerom da svakom kupcu ponudimo madrac koji će najbolje ispuniti njegove želje i potrebe. Širokom spektru madraca različitih vrsta smo pridodali još i druge proizvode za spavanje koji nadopunjuju našu ponudu. Stoga smo razvili krevete s dvostrukim madracima, jastucima, nadmadracima…

Unatoč tome da je kod madraca najvažnija funkcionalnost, estetiku nipošto ne zanemarujemo. Svi meblojogi® madraci imaju presvlake koje nisu samo funkcionalne i udobne već su također i ugodne na pogled.

Kvaliteta

Svi meblojogi® proizvodi su izrađeni u Sloveniji u tvornici Meblo Jogi INT d.o.o. u Novoj Gorici. Dugogodišnja tradicija, stalno ulaganje u razvoj i želja da kupcima ponudimo proizvode koji će udovoljiti njihovim željama i potrebama jamstvo su kvalitetne izrade. U naše proizvode ugrađujemo samo najkvalitetnije materijale koji jamče dug vijek trajanja proizvoda. Težimo k upotrebi ekološih prirodnih materijala koje unaprjeđujemo s visoko tehnološkim rješenjima.
Svi meblojogi® proizvodi sjedinjuju visoku tehnologiju, dizajn, kvalitetu materijala te kvalitetnu izradu. Samo na ovaj način našim kupcima možemo jamčiti najkvalitetniji san i odmor.

Vjerujemo u kvalitetu naših proizvoda i zato svi meblojogi® madraci imaju dvogodišnje jamstvo. Kvalitetu naših proizvoda potvrđuju također brojne domaće i međunarodne nagrade i priznanja koja su dobili naši madraci i kreveti. meblojogi® je zacijelo marka kojoj možete povjeriti trećinu života koju proživite u krevetu.

meblojogi® u Hrvatskoj

Internetna trgovina meblo-jogi.eu je jedino mjesto u Hrvatskoj gdje možete kupiti orginalne meblojogi® proizvode, koji su izrađeni u Sloveniji, u Novoj Gorici, u Meblu. Internet trgovinon meblo-jogi.eu upravlja poduzeće Furnitura, vodeća slovenska internet trgovina namještaja i proizvoda za dom. Budući da se na Hrvatskom tržištu pojavljuju neoriginalni proizvodi pod istim imenom za vas smo pripremili nekoliko savjeta kako prepoznati original. Sve meblojogi® proizvode možete pogledati ovdje.

[profiler]
Memory usage: real: 11010048, emalloc: 10649616
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem