Meblo Jogi - za besplatnu pomoć i savjete kontaktirajte nas na 01 800 03 39

Prepoznaj original

Madraca ima puno, ali samo je jedan original meblojogi®, a s obzirom da se na hrvatskom tržištu pojavljuju neoriginalni proizvodi pod istim imenom za vas smo pripremili nekoliko savjeta kako prepoznati original. Samo original meblojogi® izrađeni u Sloveniji jamče kvalitetu i udobnost koja se i očekuje od meblojogi® proizvoda.

Original meblojogi® proizvode u Hrvatskoj  je moguće kupiti samo u internet trgovini meblo-jogi.hr, s kojom upravlja poduzeće Furnitura, vodeća slovenska internet trgovina namještaja i proizvoda za dom i koja ima ekskluzivno pravo prodaje proizvoda meblojogi® u Hrvatskoj. Uskoro će proizvodi biti dostupni i kod ovlaštenih prodavača. Svaki ovlašteni prodavač će autentičnost prodavanih proizvoda potvrditi s oznakom Authorised reseller koju možete pogledati s desne strane.

Svi original meblojogi® su izrađeni u Sloveniji u proizvodnom pogonu u Novoj Gorici. Svi proizvodi su opremljeni ušivnom etiketom s logotipom meblojogi®. Kod madraca s odvojivom presvlakom etiketa se nalazi s unutarnje strane presvlake, a kod madraca s neodvojivom presvlakom etiketa se nalazi na vanjskoj strani. Samo proizvodi s etiketom su originalni. Etiketu možete pogledati na slici desno. Sve meblojogi® proizvode možete pogledati ovdje.

Vidljivi znak po kojem možemo prepoznati original meblojogi® madrace Oaza, Perla i Nirvana su njihove presvlake na kojima je natpis meblojogi®.

Samo kupnja original meblojogi® proizvoda jamči da ćete kod kupnje dobiti ono što očekujete: napredan visokotehnološki dizajn i vrhunsku izradu iz najkvalitetnijih materijala koji omogućavaju kvalitetan san i odmor.

[profiler]
Memory usage: real: 10747904, emalloc: 10518504
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem