Meblo Jogi - za besplatnu pomoć i savjete kontaktirajte nas na 01 800 03 39

Uvjeti Prodaje

Na web stranici meblo-jogi.eu kupcem ekskluzivno nudimo originalne meblojogi® madrace i druge proizvode za spavanje (nadmadrace, podnice, jastuke, posteljinu, poplune...) priznatih slovenskih tvrtki, Odeja Škofja Loka® i Moba®.

Sa web stranicom i web trgovinom meblo-jogi.eu upravlja tvrtka Furnitura d.o.o. Prije korištenja web stranice i trgovine preporučujemo vam da pažljivo pročitate sljedeće uvjete prodaje. Korištenjem web stranice www.meblo-jogi.eu izrazite svoju suglasnost s ovim uvjetima.

CIJENE

Istaknute cijene su izražene u Hrvatskim kunama te s uračunatim PDV-om (porez na dodatu vrijednost). Cijene vrijede u trenutku obavljene narudžbe. U slučaju akcije, akcijski popust se zaračunava na istaknutu cijenu.

Kupoprodajni ugovor između ponuditelja i kupca postaje važeći u trenutku kada ponuditelj potvrdi narudžbu (kupac primi e-poruku o statusu: Narudžba potvrđena). Od tog trenutka dalje, sve su cijene i drugi uvjeti fiksirani i jednakovredno važe za ponuditelja i za kupca.

NAČINI PLAĆANJA

Naručene proizvode i usluge kupac može platiti na jedan od sljedećih načina:

  • Plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja narudžbe. Opcija plaćanja pouzećem vam omogućuje da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. Plaćanje u gotovini moguća je samo za narudžbe do 3000 kn.
  • Virmansko plaćanje. Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju e-mail adresu dobiti ćete predračun sa svim podatcima potrebnima za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune - putem banke, pošte... Po zaprimljenoj uplati, poslat ćemo vam naručene proizvode.

DOSTAVA

Dostava se vrši na kontinentalnom djelu Hrvatske i po većim otocima (za djetaljnjije informacije pogledajte sljedeći link). Ukoliko upisanog otoka nema na popisu, u dogovoru s dostavnom službom, dostava je moguća u trajetnu luku. Dostavu obavlja logistička tvrtka DPD.

Indikativni rok isporuke je naveden na stranici svakog proizvoda. Naručeni proizvodi dostavljaju se do ulaza u stambeni objekt. Ako se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije obvezan nositi proizvode do sprata na kojem se nalazi kupac, već do ulaza u zgradu. Kupac svojim potpisom na otpremnici potvrđuje da je robu preuzeo. Prilikom preuzimanja molimo temeljito pregledati robu radi eventualnih oštećenja u transportu, te molimo da nas ukoliko primjetite oštećenja kod preuzimanja odmah kontaktirate.

Cijena dostave

  • Za naručenu robu dostava na kontinentalnom djelu Hrvatske se naplaćuje u paušalnom iznosu od 40 kn.
  • Za isporuke na otoke dostava se naplaćuje u paušalnom iznosu od 60 kn.
  • Za narudžbe veće od 2000 kn, dostava je potpuno besplatna.

Neizvršena isporuka: Ukoliko kupac, odnosno primatelj naveden u narudžbi, nije zatečen na navedenoj adresi dostave u vrijeme dostave, kupac će biti kontaktiran od strane prijevozničke tvrtke o ponovnoj besplatnoj dostavi.

JAMSTVO

Vjerujemo u proizvode koje prodajemo i u njihovu kvalitetu, zato za meblojogi® madrace dajemo jamstvo od 2 godina. Jamstvo za proizvode Moba® vrijedi za 2 godina.

Garancija je važeća ukoliko se kupac pridržava uputa u garancijskom listu i uz priložen originalan račun. Garancijski rokovi su navedeni na garancijskom listu ili na računu.

POVRAT ROBE I REKLAMACIJE

Ukoliko niste zadovoljni naručenim proizvodom, imate ga pravo vratiti u roku 15 dana od primitka proizvoda, a mi ćemo vam vratiti novac. Vašu odluku javite nam na email info@mablo-jogi.eu. Proizvod mora kupac vratiti prodavaču, tvrtki Furnitura d.o.o., na adresu našeg logista DPD Croatia d.o.o., Franje Lučića 23, 10090 Zagreb u roku 15 dana od izražene namjere. Troškove povrata proizvoda krije kupac. Za cijenu 40 kn/komad moguća je narudžba povrata putem prijevozničke tvrtke DPD. Za uslugu povrata kontaktirajte nas na info@meblo-jogi.eu.

Povrat novca u visini vrijednosti proizvoda izvršit ćemo na vaš bankovni račun u roku 30 dana od dana primitka proizvoda.

Kupac ne može vratiti proizvod koji je napravljen po mjeri (npr. madrac nestandardnih dimenzija).

REKLAMACIJE

Garanciju može kupac uvažavati direktno kod proizvođača ili njegovog ovlaštenog servisa. Garanciju kupac može uvažavati garancijskim listom i računom prodavača. Proizvođač je dužan garancijsku popravku izvršiti u roku od 45 dana od prijema blaga ili u suprotnom zamjeniti artikal, drugim, iste vrijednosti i u ispravnom stanju. Kupac može garanciju uvažavati i pri prodavaču prema istim uvjetima navedenima u prethodnom retku. Povrat blaga u garanciju obavlja se u skladu s uvjetima koje proizvođač navede na garancijskom listu. Kupac s povratom ne snosi nikakve troškove.

SIGURNOST I ZAŠTITA PODATAKA

Furnitura d.o.o. štiti vaše osobne podatke od neovlaštenog pristupa, uporabe ili otkrivanja. Svi osobni podatci, koje proslijedite tvrtki Furnitura d.o.o., nadgledavaju se i čuvaju sukladno s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.

PRAVNA OBAVIJEST

Web stranica meblo-jogi.eu i svi podatci su u isključivom vlasništvu Furnitura d.o.o.. Zabranjeno je bilo kakvo kopiranje, distribucija ili druga upotreba svih podataka bez prethodnog dopuštenja Furnitura d.o.o.. Sve trgovačke marke i logotipi priznatih tvrtka su u njihovom vlasništvu. Slike proizvoda su simbolične.

Podatci o prodavaču Furnitura d.o.o. nalaze se na stranici "O nama" na kojoj su navedeni i svi kontakti za komuniciranje o svim člancima prodajnih uvjeta.

Furnitura d.o.o. pridržava pravo promjene općih uvjeta bez prethodnog upozorenja. Promjene počinju vrijediti odmah nakon objave.

[profiler]
Memory usage: real: 10747904, emalloc: 10420720
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem